„Let`s Build Your Future Together“

Skardinės Tvoros ( Dvipusės, Žaliuzi, Rombas )

Dvipusės Skardinės Tvoralenčių tvoros skirtos tiems kurie nori tvirtos bei solidžiai atrodančios, estetiškos tvoros. Ji užtikrins maksimalų privatumą. Nesudėtingas montavimas, galimas platus spalvų pasirinkimas, tvora pasižymi ilgaamžiškumu  ir patikimumu.
Skardinių tvoralenčių tvora pagaminta iš cinkuotų lankstytų plieno skydų. Tvoros skydai gali būti surenkami tiek horizontaliai tiek vertikaliai.
Tvoros skydai yra cinkuoti, todėl yra atsparūs korozijai, tvoros spalvą galite pasirinkti iš RAL spalvų paletės. Galimas įvairus tvoros segmentų formų ir stilių pasirinkimas pagal individualius Jūsų norus.
Tvora nereikalauja jokios papildomos priežiūros, o ją lengvai atnaujinti galite nuplovę aukšto slėgio vandens srove.

Žaliuzi ir Rombo tipas – tai vienas populiariausių ir moderniausių tvoros tipų rinkoje šiuo metu. Tai tvora kuri savo forma ir savybėmis primena langų žaliuzes.

Tvora skirta žmonėms norintiems tūrėti 100% privatumą, taip pat dėl specialios tvoros elementų formos klientai mėgaujasi privatumu, tuo pat metu neprarandant galimybės iš savo kiemo pusės matyti kas yra kitoje tvoros pusėje bei suteikdami kaimynams galimybę gauti dalį saulės šviesos.

Savo forma, spalva ir faktūra ji gali būti panaši į medinę tvorą, tačiau  jos priežiūrai nereikės skirti  tiek laiko, kiek medinei, taip pat skirtingai nei medinės – kas kelis metus jos nereikės perdažyti.
Norimą spalvą galima pasirinkti iš RAL spalvų paletės. Dažniausiai tvoros spalva derinama prie namo stogo spalvos ar kitų namo elementų.

Mūsų atlikti projektai :